AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman balık görmek

Kahve falında şişman balık görmek

Kahve falında şişman balık görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, hayırlı bir evlat olacağına, geniş bir rızka kavuşacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hayatının da düzene gireceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişman balık gördüyseniz:

  • Diyete veya spora başlama ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında şişman balık görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında şişman bir erkek görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şişman gelin görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, onların mutlu haberlerini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişman kadını zayıf görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişman erkek bebek görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişman birini dövmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişmanı zayıf görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir