AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman kadınla evlenmek

Kahve falında şişman kadınla evlenmek

Kahve falında şişman kadınla evlenmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında şişman kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Her şeyi herkese ilan etmeden önce, doğruları paylaşmak için doğru zamanı bekleyerek harekete geçmekte fayda var.

Kahve falında şişman kadınla evlenmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişman adamla evlenmek umutsuz olacağına, çok zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında şişman biriyle evlenmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok şişman kadın görmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişmanlamış kadın görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet eder.

Kahve falında şişman kadın görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişman kadın ve erkek görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şişman bir kadın görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir