AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalla dolaşmak

Kahve falında sandalla dolaşmak

Kahve falında sandalla dolaşmak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, zorlukların aşılacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sandalla dolaşmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda haraket etmelisiniz.

Kahve falında sandalla dolaşmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına delalet eder.

Kahve falında sandalda gezmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine inanılır.

Kahve falında nehirde sandal görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sandalla uçmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında denizin üstünde sandal görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kendini sandalda görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sandala bindiğini görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde sandal görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir