AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giyip dolaşmak

Kahve falında gelinlik giyip dolaşmak

Kahve falında gelinlik giyip dolaşmak kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, çok büyük zararlar edileceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, çok pişmanlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik giyip dolaşmak gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamayın.

Kahve falında gelinlik giyip dolaşmak sıkıntılarını üzerinden atacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlikle dolaşmak beklediklerini duyacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlık dolaşmak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında gece sokakta dolaşmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında tekneyle dolaşmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil bahçede dolaşmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstsüz dolaşmak özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında silahla dolaşmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, refah düzeyinin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir