AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede dolaşmak

Kahve falında bahçede dolaşmak

Kahve falında bahçede dolaşmak kendisine gelemeyeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede dolaşmak gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan güzel planlar yapılabilir.

Kahve falında bahçede dolaşmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bahçede dolaşmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında evi dolaşmak işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gece mezarlıkta dolaşmak haneye bereket geleceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle dolaşmak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasında dolaşmak saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle dolaşmak yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkekle el ele dolaşmak kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir