AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşten kararmak

Kahve falında güneşten kararmak

Kahve falında güneşten kararmak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında güneşten kararmak gördüyseniz:

  • Dikkatini çekmek istediğiniz kişiler varsa, daha çok çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında güneşten kararmak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına yorulur.

Kahve falında güneşten karardığını görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında güneşin karardığını görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında parmağının karardığını görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında dünyanın karardığını görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karardığını görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, yakın akrabadan gelecek habere yorulur.

Kahve falında ölünün karardığını görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına yorulur.

Kahve falında memenin karardığını görmek rahat şekilde yaşayacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir