AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta yeşillik görmek

Kahve falında karanlıkta yeşillik görmek

Kahve falında karanlıkta yeşillik görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine delalet eder.

Kahve falında karanlıkta yeşillik gördüyseniz:

  • Bazı kişilere planlarınızı veya yapmak istediklerinizi anlatmanız zor olabilir.

Kahve falında karanlıkta yeşil ışık görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında karanlıkta yeşillik görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında karanlıktan çıkmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında birinin karanlıkta görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa koşmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında karanlık odada uyumak yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık sabah görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık ve aydınlık görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir