AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık sabah görmek

Kahve falında karanlık sabah görmek

Kahve falında karanlık sabah görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık sabah gördüyseniz:

  • Orijinal planlarınızı değiştirmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında karanlık sabah görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sabah ezanı dinlemek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında kendini sabah namazı kılarken görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil sabahlık giymek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine delalettir.

Kahve falında sabah namazı kılmak binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sabah namazını kılmak fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sabah namazını camide kılmak büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sabah erken kalkmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, akıl vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir