AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık odada uyumak

Kahve falında karanlık odada uyumak

Kahve falında karanlık odada uyumak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, en küçük sorunda parlayacağına, yüzünü güldüreceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık odada uyumak gördüyseniz:

  • İlişkilerin reformize olması gerekiyor.

Kahve falında karanlık odada uyumak birlikte çeşitli işlere girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında karanlıkta uyumak işlerinde büyük başarılar kazanacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık odada ağlamak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık odada kalmak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, bereketin ve karın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık odaya girmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında odayı karanlık görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işarettir.

Kahve falında karanlık odada namaz kılmak borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık odaya kapatılmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir