AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıktan çıkmak

Kahve falında karanlıktan çıkmak

Kahve falında karanlıktan çıkmak borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, uzaktan haberler işiteceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine işarettir.

Kahve falında karanlıktan çıkmak gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye meyillisiniz.

Kahve falında karanlık odadan çıkmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta merdiven çıkmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta yokuş çıkmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında karanlığa girip çıkmak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kendi şansını kendi yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta dışarı çıkmak kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık bir yerden çıkmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıktan çıkmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine işarettir.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa çıkmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir