AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıktan aydınlığa koşmak

Kahve falında karanlıktan aydınlığa koşmak

Kahve falında karanlıktan aydınlığa koşmak sorunları ortadan kaldıracağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, her zaman hürmet göreceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işarettir.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa koşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da düzenlemelerde mantığınız izin vermese de, sezgilerinize kulak verip önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa koşmak rütbesinin artacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında karanlık ve aydınlık görmek variyetinin her geçen gün artacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulur.

Kahve falında aydınlıktan karanlığa geçmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak variyetini çoğaltacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında aydınlıktan karanlığa girmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, bir bebek sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa yürümek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa çıkmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünün aydınlandığını görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir