AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta yeşil ışık görmek

Kahve falında karanlıkta yeşil ışık görmek

Kahve falında karanlıkta yeşil ışık görmek günah işlemekten korunacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yeşil ışık gördüyseniz:

  • İşle ilgili görüşmeler veya iş başvuruları ilginç teklif ya da davetlere neden olabilir.

Kahve falında karanlıkta yeşil ışık görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta ışık görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında karanlığın içinde ışık görmek maddi olarak büyüyeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında karanlığa ışık tutmak özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıkta ışık tutmak makam ve söz sahibi olacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye delalettir.

Kahve falında karanlıkta ışık açmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta ışık yakmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıktan ışığa yürümek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir