AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin karanlıkta görmek

Kahve falında birinin karanlıkta görmek

Kahve falında birinin karanlıkta görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, işinden ve parasından olacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına inanılır.

Kahve falında birinin karanlıkta gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarda kazanan taraf olabileceğiniz şekilde geliştirmelisiniz.

Kahve falında karanlıkta kaybolmak borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık bir yerden çıkmak sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yokuş çıkmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta beklemek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta köpekten kaçmak karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yolunu bulamamak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı işaret eder.

Kahve falında karanlık sokaktan geçmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık yerde kalmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir