AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık ve aydınlık görmek

Kahve falında karanlık ve aydınlık görmek

Kahve falında karanlık ve aydınlık görmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında karanlık ve aydınlık gördüyseniz:

  • Belli bir işi halletmek için ne gerekiyorsa yapmanız gerekiyor.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa çıkmak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık ve aydınlık görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında aydınlıktan karanlığa girmek emeklerinin karşılığını alacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aydınlıktan karanlığa geçmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa koşmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına delalettir.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa yürümek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına inanılır.

Kahve falında güneş ve aydınlık görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir