AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta top oynamak

Kahve falında karanlıkta top oynamak

Kahve falında karanlıkta top oynamak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, ticarete adım atacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta top oynamak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmenize aracılık edecek seminer, kur v.b eğitimler almanız hayran kitlenizi arttırabilir.

Kahve falında karanlıkta top oynamak düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında karda top oynamak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sahada top oynamak genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle top oynamak onlar sayesinde kalkınacağına, işlerinin günden güne açılacağına delalettir.

Kahve falında yeşillikte top oynamak kişinin hayatını allak bullak edeceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle top oynamak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta top oynamak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında camide top oynamak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir