AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç arkasına saklanmak

Kahve falında ağaç arkasına saklanmak

Kahve falında ağaç arkasına saklanmak sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize üzerinize gelebilir.

Kahve falında ağaç arkasına saklanmak bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında ağacın arkasına saklanmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşın arkasına saklanmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında arabanın arkasına saklanmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kapı arkasına saklanmak karar vermekte güçlük çekeceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kapının arkasına saklanmak isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayattan daha zevk alacağına delalettir.

Kahve falında dolap arkasına saklanmak çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin arkasına saklanmak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir