AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık merdiven görmek

Kahve falında karanlık merdiven görmek

Kahve falında karanlık merdiven görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında karanlık merdiven gördüyseniz:

  • Bazı iş, plan ya da yaratıcılık isteyen konularda daha faydalı, verimli, işe yarar ya da estetik fikirleriniz varsa, dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında karanlıkta merdiven inmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık merdiven görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında karanlık merdiven çıkmak borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta merdiven çıkmak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine inanılır.

Kahve falında karanlıkta merdivenden inmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında karanlık merdivenlerden çıkmak işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta merdiven görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık yerde yürümek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir