AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta merdiven çıkmak

Kahve falında karanlıkta merdiven çıkmak

Kahve falında karanlıkta merdiven çıkmak yaşama hevesinden olacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında karanlıkta merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden araştırıp, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında karanlık merdiven çıkmak sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında karanlık merdivenlerden çıkmak beddua ve ah alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta merdiven çıkmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta merdiven görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta merdiven inmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta merdivenden inmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık merdiven görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine delalet eder.

Kahve falında karanlık odadan çıkmak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir