AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık merdiven çıkmak

Kahve falında karanlık merdiven çıkmak

Kahve falında karanlık merdiven çıkmak büyük üzüntüler olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, ağır günler geçireceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış bir şeydir.

Kahve falında karanlık merdiven çıkmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık merdivenlerden çıkmak ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta merdiven çıkmak kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine delalettir.

Kahve falında karanlıkta merdivenden inmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta merdiven inmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık merdiven görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta merdiven görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yokuş çıkmak lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir