AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta merdiven görmek

Kahve falında karanlıkta merdiven görmek

Kahve falında karanlıkta merdiven görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, sevinç ve sürura, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta merdiven gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken veya yarım kalmış işlere odaklanabilirsiniz.

Kahve falında karanlık merdivenlerden çıkmak zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta merdiven görmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık merdiven görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında karanlıkta merdiven inmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta merdivenden inmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta merdiven çıkmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında karanlık merdiven çıkmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında karanlık yerde yürümek bolluk ve bereket yaşayacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir