AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık merdivenlerden çıkmak

Kahve falında karanlık merdivenlerden çıkmak

Kahve falında karanlık merdivenlerden çıkmak bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, can derdine düşeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık merdivenlerden çıkmak gördüyseniz:

  • Özel bilgilerinizi paylaşmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında karanlıkta merdiven çıkmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık merdiven çıkmak tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık merdivenlerden çıkmak sevdiği kişilerin mutlu olacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta merdiven görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine inanılır.

Kahve falında karanlık merdiven görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta merdiven inmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında karanlıkta merdivenden inmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yokuş çıkmak maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir