AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık odadan çıkmak

Kahve falında karanlık odadan çıkmak

Kahve falında karanlık odadan çıkmak çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, ileri gideceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında karanlık odadan çıkmak gördüyseniz:

  • Alınan kararları anlayabilmek için seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında karanlık odadan çıkmak hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında karanlık odada oturmak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık odada uyumak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine işarettir.

Kahve falında karanlık odaya kapatılmak akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalet eder.

Kahve falında kendini karanlık odada görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, şansının kendinden yana olacağına delalettir.

Kahve falında karanlık odada kalmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, mallarının artacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık odada yatmak gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık odada namaz kılmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir