AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya yumruk atmak

Kahve falında babaya yumruk atmak

Kahve falında babaya yumruk atmak tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babaya yumruk atmak gördüyseniz:

  • Gerçekler üzerinde oynayarak kendi haklılığınızı ispat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında babaya yumruk atmak hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında şeytana yumruk atmak sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, belaya ve derde düşeceğine delalettir.

Kahve falında aynaya yumruk atmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapıya yumruk atmak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında buruna yumruk atmak itibar kazanacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine yumruk atmak hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kadına yumruk atmak tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmana yumruk atmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir