AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık pencere görmek

Kahve falında karanlık pencere görmek

Kahve falında karanlık pencere görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, iş öğreneceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, zorlukların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık pencere gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular çalışmayı gerektiriyor.

Kahve falında karanlık pencere görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işarettir.

Kahve falında pencereleri kilitlemek fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına alamet eder.

Kahve falında pencereden aşağıya bakmak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulur.

Kahve falında gece pencereden bakmak aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında pencerede kar görmek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya yorulmaktadır.

Kahve falında evin penceresinden atlamak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına inanılır.

Kahve falında pencere camını kırmak fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Kahve falında pencereden geçmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir