AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden geçmek

Kahve falında pencereden geçmek

Kahve falında pencereden geçmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, mutluluğu yakalayacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işarettir.

Kahve falında pencereden geçmek gördüyseniz:

  • Ya kaybolmalı veya diğer planlarınızı zamanında ertelemenin yolunu aramalısınız.

Kahve falında pencereden geçmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar pencereden geçmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir pencereden geçmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında küçük pencereden geçmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına delalettir.

Kahve falında pencerede perde görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, büyük başarıya ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında pencereden yağmuru seyretmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden izlemek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil pencere görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir