AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereleri kilitlemek

Kahve falında pencereleri kilitlemek

Kahve falında pencereleri kilitlemek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, hasret giderileceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında pencereleri kilitlemek gördüyseniz:

  • Ufak tefek problemlerin büyümesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kapı pencere kilitlemek çok mutlu olacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere kilitlemek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında pencereleri kilitlemek karalar bağlayacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında birinin üzerine kapı kilitlemek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kapıyı kapatıp kilitlemek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı anahtarla kilitlemek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odayı kilitlemek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında evin kapısını kilitlemek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir