AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis arkadaş görmek

Kahve falında polis arkadaş görmek

Kahve falında polis arkadaş görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında polis arkadaş gördüyseniz:

  • Ani tepkileriniz veya bazı şeyleri hafife almanız hedeflerinizle aranıza mesafe girmesine neden olabilir.

Kahve falında arkadaşını polis görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında polis arkadaşını görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını polis olarak görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis arkadaş görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının polis olduğunu görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polis ve karakol görmek arabuluculuk yapılacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında polis yakalanmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polis konuşmak oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir