AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisten saklanmak

Kahve falında polisten saklanmak

Kahve falında polisten saklanmak çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polisten saklanmak gördüyseniz:

  • Kararsız veya istikrarsız kişiler veya belirsizlik içeren olaylar belli bir davranış belirlemenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında polisten saklanmak kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polisten saklandığını görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hastalıklarının azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polislerden saklanmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacın arkasına saklanmak geleceğinin parlak olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında dolaba saklandığını görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, ona yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında düşmanından saklanmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banyoya saklanmak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir odada saklanmak bolluğun ve verimin de artacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir