AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis tarafından sorguya çekilmek

Kahve falında polis tarafından sorguya çekilmek

Kahve falında polis tarafından sorguya çekilmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulur.

Kahve falında polis tarafından sorguya çekilmek gördüyseniz:

  • İleride kurtulmak isteyeceğiniz işlerle ilgili anlaşmalar yapmaktan çekinmenizde fayda var.

Kahve falında polis tarafından sorguya çekilmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına yorulur.

Kahve falında polis tarafından sorgulanmak iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sorguya çekilmek yeni bir eve taşınacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kabirde sorguya çekilmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına inanılır.

Kahve falında ölüp sorguya çekildiğini görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına rivayet eder.

Kahve falında sorguya çekildiğini görmek malını ve canını emniyete alacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahirette sorgulanmak aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında sorgu meleklerini görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir