AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının polis olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının polis olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının polis olduğunu görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının polis olduğunu gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Kahve falında polis arkadaşını görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını polis olarak görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında polis arkadaş görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını polis görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının polis olduğunu görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine rivayet eder.

Kahve falında polisle nişanlanmak kalp kırıklığı olacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında oğlunu polis görmek başarının garantileneceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına yorulur.

Kahve falında birini polise şikayet etmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir