AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını polis olarak görmek

Kahve falında arkadaşını polis olarak görmek

Kahve falında arkadaşını polis olarak görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, onlarla ayrı düşeceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını polis olarak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olması mümkün olan bazı ek sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını polis görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını polis olarak görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına işaret eder.

Kahve falında polis arkadaşını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında polis arkadaş görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının polis olduğunu görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında vurulan polis görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında yunus polisi görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulur.

Kahve falında polis arabası görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir