AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlik gölge görmek

Kahve falında karanlik gölge görmek

Kahve falında karanlik gölge görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine yorulur.

Kahve falında karanlik gölge gördüyseniz:

  • Yaşamsal gelirlerinizi arttırmak veya iş hayatınızı yenilemek için lüzumlu değişiklikleri yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kara gölge görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında karanlik gölge görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında köpek gölgesi görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında at gölgesi görmek çalışmalarının karşılığını alacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cin gölgesi görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gölge görmek ters giden durumların düzeleceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına inanılır.

Kahve falında yılan gölgesi görmek fal sahibi erkekse şansının açılacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç gölgesinde oturmak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir