AnaSayfa / Genel / Kahve falında cin gölgesi görmek

Kahve falında cin gölgesi görmek

Kahve falında cin gölgesi görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işarettir.

Kahve falında cin gölgesi gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlama zorluğu da çekmeniz olasıdır.

Kahve falında cin gölgesi görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç gölgesi görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç gölgesinde oturmak hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah gölge görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında yılan gölgesi görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına delalet eder.

Kahve falında karanlik gölge görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına inanılır.

Kahve falında kendi gölgesini görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında melek gölgesi görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir