AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan gölgesi görmek

Kahve falında yılan gölgesi görmek

Kahve falında yılan gölgesi görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, çok kötü günler geçireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan gölgesi gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamamalısınız.

Kahve falında yılan gölgesi görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında kadın gölgesi görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin gölgesini görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında gölgede yürümek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında siyah gölge görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında kendi gölgeni görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlik gölge görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına işarettir.

Kahve falında erkek gölgesi görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir