AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gölge görmek

Kahve falında beyaz gölge görmek

Kahve falında beyaz gölge görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, hatalarından erken döneceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gölge gördüyseniz:

  • Öfke ertelemelere neden olabilir.

Kahve falında beyaz gölge görmek dostlarını da iyi seçeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında fare gölgesi görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında adam gölgesi görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının gölgesini görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalet eder.

Kahve falında yılan gölgesi görmek sıkıntılı günler geçireceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at gölgesi görmek sağlığının bozulmayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saça gölge yaptırmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah gölgeler görmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir