AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara gölge görmek

Kahve falında kara gölge görmek

Kahve falında kara gölge görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kara gölge gördüyseniz:

  • Ailece katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı buluyorsunuz.

Kahve falında karanlik gölge görmek ne yapacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında kara gölge görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kendi gölgeni görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, işlerinizin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz gölge görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cin gölgesi görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç gölgesinde oturmak yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin gölgesini görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gölgede olmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, borcunun da hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir