AnaSayfa / Genel / Kahve falında karaciğer görmek

Kahve falında karaciğer görmek

Kahve falında karaciğer görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında karaciğer gördüyseniz:

  • Belli bir teklifi olumlu ya da olumsuz ön kabulle değerlendirmekten kaçınmalı, manzaranın tümüyle görünmesini beklemelisiniz.

Kahve falında karaciğer pişirmek sorunlarının biteceğine, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karaciğer görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çiğ karaciğer yemek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında karaciğerini bağışlamak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karaciğer ameliyatı olmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan karaciğeri görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında karaciğer kanseri olmak sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş karaciğer görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, durgunlaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir