AnaSayfa / Genel / Kahve falında karaciğer pişirmek

Kahve falında karaciğer pişirmek

Kahve falında karaciğer pişirmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, sevap işleyeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına rivayet eder.

Kahve falında karaciğer pişirmek gördüyseniz:

  • Bağlar güçleniyor veya yalnız olanlar yeni kişilerle bir araya geliyorlar.

Kahve falında karaciğer pişirmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş karaciğer görmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işarettir.

Kahve falında karaciğer nakli görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, malının da hiç olacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan karaciğeri görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ karaciğer görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi karaciğerini görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karaciğer kanseri olmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karaciğer görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir