AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ karaciğer yemek

Kahve falında çiğ karaciğer yemek

Kahve falında çiğ karaciğer yemek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, ondan faydalanacağına delalettir.

Kahve falında çiğ karaciğer yemek gördüyseniz:

  • Gizli planları, kapalı kapılar ardında olup biteni merak edebilir, gizemli konulara ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında çiğ karaciğer yemek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ karaciğer görmek kötü günlerinin biteceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş karaciğer yemek biraz olsun hafifleyeceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına yorulur.

Kahve falında karaciğerini bağışlamak makbul olan şeylere, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş karaciğer görmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine delalettir.

Kahve falında karaciğer kanseri olmak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına işaret eder.

Kahve falında karaciğer nakli görmek işinde de hep başarılı olacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında kendi karaciğerini görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir