AnaSayfa / Genel / Kahve falında karaciğerini bağışlamak

Kahve falında karaciğerini bağışlamak

Kahve falında karaciğerini bağışlamak ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında karaciğerini bağışlamak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli işleri, heyecan veren maceraları veya önemli kişileri ilgilendiren konuları dikkatle ele almanız gerekiyor.

Kahve falında karaciğerini bağışlamak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında kan bağışlamak ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine inanılır.

Kahve falında kitap bağışlamak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında böbrek bağışladığını görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında böbrek bağışlamak her anlamda güçleneceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına alamet eder.

Kahve falında böbreğini bağışlamak makam ve rızık sağlayacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında organ bağışlamak ömrünün de uzun olacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına yorulur.

Kahve falında kuran bağışlamak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir