AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan karaciğeri görmek

Kahve falında hayvan karaciğeri görmek

Kahve falında hayvan karaciğeri görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, başarılı adımlar atacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında hayvan karaciğeri gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli konumda olan kişiler sizinle aynı görüşte olmasa da, aslında doğru gören siz olabilirsiniz.

Kahve falında hayvan karaciğeri görmek güzellik ve hayır geleceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında karaciğer kanseri olmak istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, huzurlu günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında kendi karaciğerini görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş karaciğer görmek işlerin yoluna gideceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalet eder.

Kahve falında karaciğerini bağışlamak maddi olarak güç kaybedeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine inanılır.

Kahve falında karaciğer ameliyatı olmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karaciğer pişirmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ karaciğer yemek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir