AnaSayfa / Genel / Kahve falında karaciğer kanseri olmak

Kahve falında karaciğer kanseri olmak

Kahve falında karaciğer kanseri olmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında karaciğer kanseri olmak gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız olasıdır.

Kahve falında karaciğer kanseri olmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında hayvan karaciğeri görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, birikmiş parasının olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karaciğer görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ karaciğer yemek güç alacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ karaciğer görmek sevgisinin artacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına işaret eder.

Kahve falında karaciğer pişirmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karaciğer nakli görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş karaciğer yemek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, prestij kaybı yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir