AnaSayfa / Genel / Kahve falında karaciğer ameliyatı olmak

Kahve falında karaciğer ameliyatı olmak

Kahve falında karaciğer ameliyatı olmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, kazancın günden güne artacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında karaciğer ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Maddi bir kazanım ya da bir hediye duygusal tepkilere neden olabilir.

Kahve falında karaciğer ameliyatı olmak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında karaciğerini bağışlamak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş karaciğer görmek yardım edeceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında karaciğer nakli görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karaciğer pişirmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan karaciğeri görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş karaciğer yemek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi karaciğerini görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir