AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş karaciğer görmek

Kahve falında pişmiş karaciğer görmek

Kahve falında pişmiş karaciğer görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş karaciğer gördüyseniz:

  • İş konularındaki başarılarınız devam ederken, parasal konularla ilgili çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş karaciğer yemek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş karaciğer görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında karaciğer nakli görmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına inanılır.

Kahve falında karaciğerini bağışlamak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, istediği başarıyı göstereceğine delalet eder.

Kahve falında çiğ karaciğer yemek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karaciğer pişirmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karaciğer görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, gelirinin sürekli olacağına alamet eder.

Kahve falında hayvan karaciğeri görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir