AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara yüzlü kadın görmek

Kahve falında kara yüzlü kadın görmek

Kahve falında kara yüzlü kadın görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, çok sevinçli haberler alacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara yüzlü kadın gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya tavsiyelerini görmezden gelmeniz uzun vadeli düşmanlar edinmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında kara yüzlü kadın görmek ailesini de mutlu edeceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzünü kara görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eli yüzü kara görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü kara görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzünü kara görmek kötü günler yaşanacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüne kara görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında kara yüzlü insan görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde kara leke görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir