AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara yüzlü insan görmek

Kahve falında kara yüzlü insan görmek

Kahve falında kara yüzlü insan görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında kara yüzlü insan gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir işi, projeyi, planı ya da herhangi birşeyi bir üst seviyeye taşımak için gerekli herşeye sahipsiniz.

Kahve falında bir insanın yüzünü kara görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü kara insan görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine inanılır.

Kahve falında kara yüzlü insan görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında insanın yüzünü kara görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında eli yüzü kara görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının yüzünü kara görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara yüzlü kadın görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, şansının artacağına işaret eder.

Kahve falında yüze kara görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir