AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yüzünü kara görmek

Kahve falında arkadaşının yüzünü kara görmek

Kahve falında arkadaşının yüzünü kara görmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, birikim yapacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının yüzünü kara gördüyseniz:

  • İçsel kaynaklarınızı özel bir ilişkinize göre yönlendirebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının yüzünü kara görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, kendi işini açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eli yüzü kara görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün yüzünü kara görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde kara leke görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına işarettir.

Kahve falında insanın yüzünü kara görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünü kara görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze kara sürmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kara görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir