AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin yüzünü kara görmek

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü kara görmek

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü kara görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü kara gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Kahve falında yüzüne kara görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında eli yüzü kara görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kara leke görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kara yüzlü kadın görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, deniz aşırı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yüzünü kara görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, bir koyduğu işten üç alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü kara insan görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir insanın yüzünü kara görmek hem de para kaybettireceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara yüzlü insan görmek fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir