AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne kara görmek

Kahve falında yüzüne kara görmek

Kahve falında yüzüne kara görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, büyük bir makama geleceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, ticaretinin büyüyeceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüne kara gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler ya da işler sonlanabilir veya sonuçlanabilir.

Kahve falında yüzüne kara görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü kara görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün yüzünü kara görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzü kara insan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara yüz görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında insanın yüzünü kara görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde kara leke görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kazancının sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında başkasının yüzünü kara görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir