AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli yüzü kara görmek

Kahve falında eli yüzü kara görmek

Kahve falında eli yüzü kara görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine inanılır.

Kahve falında eli yüzü kara gördüyseniz:

  • Aile çevrenizdekilerin bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Kahve falında eli yüzü kara görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzü kara insan görmek çok büyük atılımlar yapacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünü kara görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü kara görmek yıkılacağına, üzüleceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü kara görmek duraklama yaşanacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze kara sürmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında insanın yüzünü kara görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara yüz görmek aşama kaydedeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir